Steaguri cu suport

Steaguri cu suport Tip LACRIMA

Detalii – Steagurile Lacrima marimea S sunt o modalitate eficienta de promovare atat indoor cat si outdoor. Ele vor atrage cu siguranta atentia asupra companiei si produselor tale. Fabricate din polimer durabil, tratate anticoroziv si testate in cele mai dure conditii meteorologice, steagurile sunt o investitie putand fi utilizate timp indelungat. Sunt ideale pentru evenimente sportive, dealeri auto, dezvoltatori impobiliari, restaurante si cafenele sau ale situatii in care pozitionarea mesajului la inaltime poate fi un avantaj. Aceste steaguri sunt usoare si portabile, putand fi mutate oricand si aproape oriunde repede si fara efort.

 

Aceste steaguri sunt usoare si portabile, putand fi mutate oricand si aproape oriunde repede si fara efort.

Personalizarea steagurilor publicitare este realizata cu imprimare directa prin sublimare la o rezolutie de pana la 1440dpi. Materialul textil utilizat este din poliester 100% cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata

  Alege dimensiunea portivita proiectului tau, apoi, in functie de locul in care vor fi expuse, alege-ti una din cele trei tipuri de baze: tarusul pentru fixarea directa in sol, sau una din cele doua baze in forma de cruce.

Steag publicitar de tip vela, de dimensiuni mici si print in forma de lacrima.

  Imprimarea se face full-color pe panza de steag cu aspect premium si placuta la atingere. materialul va fi personalizat pe o singura fata, iar verso-ul se vede in oglinda (general valabil pentru steagurile outdoor).

Steagul personalizat Lacrima S este ideal pentru expuneri indoor si outdoor, unde mesajul este vazut mai de aproape sau in spatii mai putin inalte.

  Steagul Lacrima S este un sistem economic, de mici dimensiuni si perfect pentru expozitii in spatii restranse. Trecatorii vor vedea rapid mesajul, acesta fiind la un nivel redus al privirii si asigura expunerea mesajului cu usurinta.

  Acest model de steag este foarte des folosit pentru showroom-uri, targuri si expozitii indoor, zone aglomerate, sau acolo unde inaltimea nu permite un sistem mai mare. 

Steagul tip LACRIMA este un tip special de steag cu o formă distinctivă în formă de lacrimă sau picătură de apă. Acest tip de steag este folosit în special în scopuri publicitare și de promovare pentru a atrage atenția și a crea impact vizual.

Iată câteva caracteristici și beneficii ale steagului tip LACRIMA:

 • Design unic: Forma lacrimă a acestui steag îi conferă un aspect distinctiv și atractiv. Acest design neobișnuit și inovator se remarcă în mulțime și atrage privirile.

 • Vizibilitate maximă: Datorită dimensiunii și formei sale, steagul tip LACRIMA oferă o vizibilitate maximă a mesajului tău publicitar. Fiind amplasat vertical și înălțându-se în aer, este ușor de observat și poate fi văzut din diferite unghiuri.

 • Flexibilitate în amplasare: Steagul tip LACRIMA poate fi instalat în diverse locații, precum terase, grădini, terenuri sportive sau evenimente în aer liber. Poate fi amplasat pe sol cu ajutorul unui suport special, pe pereți, pe stâlpi sau chiar pe vehicule.

 • Portabilitate: Steagurile tip LACRIMA sunt ușor de transportat și de instalat. Ele pot fi demontate rapid și pot fi însoțite de o geantă de transport pentru a fi transportate într-un mod convenabil și sigur.
 • Personalizare: Steagurile tip LACRIMA pot fi personalizate cu mesajul, logo-ul sau design-ul dorit. Poți alege culorile, grafica și textul pentru a obține un steag personalizat care să corespundă imaginii și mesajului brandului tău.

  Steagurile tip LACRIMA sunt ideale pentru evenimente speciale, lansări de produse, promoții sau pur și simplu pentru a aduce un element vizual interesant în spațiul tău comercial. Acestea captează atenția publicului și ajută la crearea unei impresii puternice și memorabile despre brandul tău.

Dimensiuni steag tip lacrima

  Dimensiunile steagurilor tip lacrimă pot varia în funcție de preferințele și nevoile individuale ale clienților, precum și de specificațiile furnizate de producătorul sau furnizorul de servicii de print. Cu toate acestea, există câteva dimensiuni standard disponibile pentru steagurile tip lacrimă. Iată câteva exemple comune:

 • Dimensiune mică: Aproximativ 2,5 – 3 metri în înălțime și 0,9 – 1,2 metri în lățime. Această dimensiune este ideală pentru utilizarea în interior sau în spații restrânse, cum ar fi expoziții, standuri de evenimente sau birouri.

 • Dimensiune medie: Aproximativ 3,5 – 4 metri în înălțime și 1,2 – 1,5 metri în lățime. Această dimensiune este potrivită pentru utilizarea în exterior, în curți, terase, târguri sau evenimente sportive.

 • Dimensiune mare: Aproximativ 4,5 – 5 metri în înălțime și 1,5 – 2 metri în lățime. Această dimensiune este potrivită pentru a atrage atenția în locuri aglomerate sau pentru a fi vizibile de la distanțe mai mari.

Este important să menționăm că dimensiunile exacte pot varia în funcție de producătorul sau furnizorul de servicii de print și de specificațiile tehnice ale steagului tip lacrimă. De asemenea, poți solicita dimensiuni personalizate în funcție de nevoile tale specifice.

  Pentru a obține dimensiunile exacte ale unui steag tip lacrimă, este recomandat să consulți direct Fabrica de print în acest tip de produs. Aceștia vor putea oferi informații detaliate despre dimensiunile disponibile și opțiunile personalizate pentru a te ajuta să obții steagul potrivit nevoilor tale.

Steaguri cu suport Tip VELA

  Steagul tip VELA, cunoscut și sub numele de steag în formă de pană sau steag în formă de săgeată, este un tip popular de steag utilizat în scopuri publicitare, promotionale și de identitate de brand. Acest tip de steag se remarcă prin forma sa distinctă și aspectul elegant.

Iată câteva informații despre steagurile tip VELA:

 • Formă distinctivă: Steagurile tip VELA au o formă alungită, cu marginile exterioare ascuțite care se îndreaptă într-o direcție. Această formă aerodinamică și elegantă asigură o prezentare vizuală atrăgătoare și ușor de observat.

 • Vizibilitate maximă: Datorită formei și înălțimii sale, steagul tip VELA oferă o vizibilitate excelentă. El poate fi văzut de la distanță și este foarte eficient în atragerea atenției publicului.

 • Material durabil: Steagurile tip VELA sunt de obicei confecționate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi poliesterul, care poate rezista la razele UV, ploaie și vânt. Acest lucru asigură o durabilitate mai mare și permite utilizarea lor în diferite condiții meteo.

  Steagul tip VELA, cunoscut și sub numele de steag în formă de pană sau steag în formă de săgeată, este un tip popular de steag utilizat în scopuri publicitare, promotionale și de identitate de brand.

Iată câteva informații despre steagurile tip VELA:

 • Formă distinctivă: Steagurile tip VELA au o formă alungită, cu marginile exterioare ascuțite care se îndreaptă într-o direcție. Această formă aerodinamică și elegantă asigură o prezentare vizuală atrăgătoare și ușor de observat.

 • Ușor de instalat: Steagurile tip VELA sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și demontat. Ele pot fi montate pe stâlpi sau pe structuri speciale, cum ar fi suporturi cu baza în formă de cruce sau forme personalizate.

 • Personalizare: Steagurile tip VELA pot fi personalizate în funcție de nevoile tale. Poți alege dimensiunea, culorile, grafica și textul pentru a se potrivi cu identitatea vizuală a brandului tău.

  Steagurile tip VELA sunt ideale pentru evenimente în aer liber, expoziții, târguri, festivaluri sau pur și simplu pentru a adăuga un element vizual atractiv în spațiul comercial. Ele sunt o modalitate eficientă de a-ți promova brandul și de a atrage atenția asupra mesajului tău într-un mod elegant și sofisticat.

Steaguri cu suport Tip DREPTUNGHIULAR

  Steagul tip DREPTUNGHIULAR, cunoscut și sub numele de steag rectangular sau steag în formă de dreptunghi, este unul dintre cele mai comune și tradiționale tipuri de steaguri utilizate în diverse contexte, cum ar fi evenimente sportive, ceremonii, parade sau în scopuri comerciale.

Iată câteva detalii despre steagurile tip DREPTUNGHIULAR:

 • Formă și dimensiuni standard: Steagurile tip DREPTUNGHIULAR au forma unui dreptunghi cu laturile opuse paralele și de dimensiuni proporționale. Ele pot varia în dimensiuni, de la mici steaguri de mână la steaguri mari, care pot fi suspendate de stâlpi sau catarge.

 • Versatilitate: Datorită formei și dimensiunilor lor standard, steagurile tip DREPTUNGHIULAR sunt versatile și pot fi utilizate în diverse scopuri. Ele pot fi utilizate pentru a reprezenta un anumit stat, țară sau organizație, pentru a promova un brand sau un produs, pentru a indica direcții sau pentru a sprijini un echipament sportiv.
 • Personalizare: Steagurile tip DREPTUNGHIULAR pot fi personalizate cu grafică, logo-uri, texte și culori specifice. Aceasta le permite să fie adaptate în funcție de nevoile și preferințele individuale sau de brand. Personalizarea poate fi realizată prin metode de imprimare sau cusături, în funcție de materialul și designul steagului.

 • Durabilitate: Steagurile tip DREPTUNGHIULAR sunt confecționate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi poliesterul, nylonul sau bumbacul. Aceste materiale sunt durabile și pot rezista la vânt, soare, ploaie și alte condiții meteorologice adverse.
 • Ușor de afișat: Steagurile tip DREPTUNGHIULAR pot fi afișate în diverse moduri, fie prin prindere pe catarg sau stâlp, fie prin agățare pe perete, gard sau alte structuri. Ele sunt ușor de instalat și pot fi văzute din distanță, făcându-le ideale pentru a atrage atenția publicului.

 Dimensiunile steagurilor tip dreptunghiular pot varia în funcție de preferințele și nevoile individuale ale clienților, precum și de specificațiile furnizate de producătorul sau furnizorul de servicii de print. Cu toate acestea, există câteva dimensiuni standard disponibile pentru steagurile tip dreptunghiular. Iată câteva exemple comune:

 • Dimensiune mică: Aproximativ 60 cm x 90 cm sau 80 cm x 120 cm. Această dimensiune este ideală pentru utilizarea în interior, în spații restrânse sau evenimente mici.

 • Dimensiune medie: Aproximativ 100 cm x 150 cm sau 120 cm x 180 cm. Această dimensiune este potrivită pentru utilizarea în interior sau în exterior, în locuri aglomerate sau evenimente de dimensiuni medii.
 • Dimensiune mare: Aproximativ 150 cm x 225 cm sau 200 cm x 300 cm. Această dimensiune este potrivită pentru utilizarea în exterior, în spații mari sau evenimente de amploare.

Suport steaguri interior – Suport steag dedeman – Suport steaguri podea – Suport steag exterior dedeman

Steaguri cu suport

Steaguri cu suport

Steaguri cu suport

Steaguri cu suport

Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
Steaguri cu suport
×