Sistem spider

Sistem Spider

 Alege un Sistem Expozițional de tip pop up textil. Sunt realizate dintr-un cadru tubular de aluminiu, ușor de montat și demontat, rezistent, care se îmbracă cu un material textil imprimat afișând o imagine în format mare, fără îmbinări. Îmbinarea segmentelor este ușoară, acestea sunt numerotate pentru o potrivire rapidă. Sunt ideale pentru conferințe, evenimente de lansare, prezentări, showroom-uri, săli de așteptare, târguri, sau orice alt eveniment la care veți participa.

Avantajele unui Sistem Expozițional pop up textil:

 • ușor de montat și demontat, ocupă puțin spațiu în momentul depozitării
 • printul este realizat dintr-o singură bucată, material textil, rezoluție 2880dpi
 • husa se mulează perfect pe structură și se poate spăla la 30 de grade
 • mesajul publicitar transmis va fi impecabil

PRODUSUL CONȚINE: sistemul din aluminiu + print textil + geantă pentru transport.

Sistem spider
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%

Despre Sistem spider

 •   Sistemul Spider, cunoscut și sub numele de “sistem de suspensie tip păianjen”, este un sistem inovator de prindere și expunere a graficii și a bannerelor. Este denumit astfel datorită aspectului său asemănător unui păianjen, având brațe extensibile care se conectează la puncte de ancorare.

  Iată câteva informații despre sistemul Spider:

 • Design flexibil: Sistemul Spider este proiectat pentru a fi flexibil și ușor de utilizat. Brațele sale extensibile permit reglarea dimensiunii și formei, astfel încât să se potrivească cu diversele dimensiuni ale graficii sau bannerelor. Acest design flexibil oferă o mare versatilitate și posibilitatea de a utiliza sistemul în diferite locații și configurații.
 • Ușor de instalat și de întreținut: Montarea sistemului Spider este relativ simplă și nu necesită abilități sau instrumente speciale. Brațele sistemului se atașează ușor la punctele de ancorare și pot fi reglate în funcție de necesități. De asemenea, întreținerea sistemului este simplă, necesitând doar o curățare regulată pentru a menține aspectul și funcționalitatea optimă.
 • Stabilitate și rezistență: Sistemul Spider este proiectat să ofere o susținere stabilă și rezistență pentru grafică și bannere. Brațele sale sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi aluminiul sau oțelul, care pot susține greutatea graficii și asigură stabilitatea în timpul expunerii. Acest lucru asigură că grafica ta va fi în siguranță și va rămâne în poziție corectă pe durata evenimentului sau expunerii.

 • Portabilitate și ușurință de transport: Sistemul Spider poate fi demontat și ambalat într-o geantă de transport specială, care îl face ușor de transportat și depozitat. Acest aspect portabil îl face ideal pentru evenimente itinerante sau pentru utilizarea în mai multe locații.

 • Aspect vizual atrăgător: Datorită designului său modern și minimalist, sistemul Spider oferă un aspect vizual atrăgător. Sistemul este discret și permite graficii să fie elementul central al expunerii, fără a distorsiona sau a acoperi imaginea. Acesta creează un efect estetic plăcut și profesional.

  Sistemul Spider este folosit frecvent în expoziții, târguri, conferințe, showroom-uri și alte evenimente de marketing și publicitate. Este o opțiune populară datorită versatilității, ușurinței de utilizare și aspectului atractiv pe care îl oferă expunerii grafice.

La ce foloseste un sistem spider?

Un sistem Spider, cunoscut și sub numele de “sistem de suspensie tip păianjen”, este utilizat pentru expunerea graficii și a bannerelor într-un mod ușor și eficient. Acesta este folosit în diverse domenii și contexte, inclusiv:

 • Expoziții și târguri: Sistemul Spider este frecvent utilizat în expoziții și târguri comerciale pentru a expune grafica reprezentativă pentru branduri, produse sau servicii. Poate fi utilizat pentru a crea standuri atractive și profesionale, captând atenția vizitatorilor și transmitând mesajul dorit.

 • Conferințe și evenimente corporative: Sistemul Spider este folosit în conferințe, seminarii și alte evenimente corporative pentru a expune grafica de branding, imagini, logo-uri sau informații relevante. Poate fi amplasat în săli de conferințe, holuri sau spații de expunere, oferind o prezentare vizuală de impact.

 • Magazine și showroom-uri: Sistemul Spider este potrivit pentru expunerea grafică în magazine și showroom-uri. Poate fi utilizat pentru a afișa imagini mari, reclame sau oferte speciale, atrăgând atenția clienților și îmbunătățind experiența de cumpărare.

 • Evenimente speciale și promoții: Sistemul Spider poate fi utilizat pentru a crea panouri de promovare temporare sau pentru a expune grafica în cadrul evenimentelor speciale, cum ar fi lansări de produse, concerte, expoziții de artă sau promoții de vânzare. Este un mod eficient de a atrage atenția participanților și de a transmite mesajele cheie.

 • Spații publice și birouri: Sistemul Spider poate fi folosit în spații publice, precum holuri de hoteluri, clădiri de birouri, aeroporturi sau centre comerciale, pentru a oferi informații, indicații sau mesaje promoționale. Este un mod practic și atractiv de a comunica cu publicul și de a adăuga un element vizual în spațiile deschise.

  Sistemul Spider este versatil și se adaptează la diverse nevoi și spații de expunere. Poate fi utilizat cu succes în numeroase contexte pentru a obține o prezentare profesională și impactantă a graficii și a mesajelor transmise

De ce sa cumperi un Sistem spider?

Există mai multe motive pentru care să cumperi un sistem Spider:

 • Versatilitate: Sistemul Spider oferă o mare versatilitate în ceea ce privește dimensiunile și formele graficii pe care le poți expune. Brațele extensibile permit reglarea dimensiunii și formei sistemului, astfel încât să se potrivească cu diferitele nevoi și spații de expunere. Poți utiliza sistemul pentru a expune grafică de diferite dimensiuni și forme, de la bannere verticale la panouri orizontale mari.

 • Ușurința de utilizare: Sistemul Spider este ușor de instalat și de utilizat. Poți monta și demonta rapid brațele sistemului și poți ajusta înălțimea și poziția graficii fără efort. Nu necesită abilități sau instrumente speciale pentru a fi utilizat. Acest aspect facilitează instalarea și schimbarea graficii într-un mod rapid și eficient.

 • Stabilitate și rezistență: Sistemul Spider este proiectat pentru a fi stabil și rezistent în timpul expunerii graficii. Brațele sistemului sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi aluminiul sau oțelul, care oferă o susținere solidă pentru grafică. Acest lucru asigură că grafica ta va rămâne în poziție corectă și nu se va clatina sau rupe în timpul utilizării.

 • Portabilitate: Un alt avantaj al sistemului Spider este portabilitatea sa. Sistemul poate fi ușor de demontat și ambalat într-o geantă specială de transport, care îl face convenabil pentru transport și depozitare. Poți lua sistemul Spider cu tine la evenimente și expoziții fără a ocupa mult spațiu și fără a necesita efort suplimentar pentru transport.

 • Aspect vizual atractiv: Sistemul Spider oferă un aspect vizual plăcut și profesional. Designul său minimalist și modern pune în valoare grafica expusă, fără a distorsiona sau a acoperi imaginea. Sistemul în sine este discret și nu atrage atenția de la mesajul pe care îl transmite grafica ta. Acest aspect vizual atractiv îi conferă un aspect profesionist standului sau expoziției tale.

  În concluzie, achiziționarea unui sistem Spider oferă multiple avantaje, precum versatilitate, ușurință de utilizare, stabilitate, portabilitate și aspect vizual atractiv. Este o investiție valoroasă pentru evenimentele de marketing, expoziții și alte activități în care dorești să expui grafică într-un mod eficient și profesionist.

Unde poti gasi un sistem spider?

Pentru a achiziționa un sistem Spider, poți căuta în următoarele locuri:

 • Magazine de specialitate: Există magazine specializate în produse de expoziție și evenimente, care oferă o gamă variată de sisteme Spider. Aceste magazine pot fi fizice sau online și îți pot oferi opțiuni de selecție și asistență în alegerea sistemului potrivit nevoilor tale.

 • Furnizori de produse de imprimare și publicitate: Furnizorii care se ocupă cu servicii de imprimare și publicitate pot avea în ofertă și sisteme Spider. Aceștia pot oferi consultanță în alegerea sistemului potrivit pentru nevoile tale și pot asigura imprimarea graficii pe materialul adecvat.

 • Distribuitori și producători online: Pe platforme de comerț electronic, poți găsi o varietate de distribuitori și producători de sisteme Spider. Acestea oferă opțiuni de selecție, informații despre produse și recenzii de la alți clienți. Verifică întotdeauna recenzii și evaluări ale furnizorilor pentru a te asigura că vei primi un produs de calitate.

 • Expoziții și târguri comerciale: Dacă ai oportunitatea de a participa la expoziții sau târguri comerciale relevante pentru industria ta, poți avea șansa să vezi și să achiziționezi sisteme Spider direct de la expozanți. Acest lucru îți oferă ocazia de a evalua calitatea și caracteristicile sistemelor în persoană.

 • Firme specializate în producția de standuri și expoziții: Există firme specializate în producția de standuri și expoziții, care oferă și sisteme Spider în cadrul serviciilor lor. Acestea pot asigura proiectarea, producția și instalarea standurilor complete, inclusiv sistemele Spider și grafica aferentă.

  Asigură-te că faci o cercetare atentă și compari prețurile și specificațiile sistemelor Spider disponibile înainte de a face o achiziție. Verifică și politica de returnare și garanția oferită de furnizor pentru a fi sigur că vei fi mulțumit de produsul achiziționat.

Pop up spider textil  – Panou spider – Spider roll up – Pop up display – sistem spider iasi.

sistem spider

sistem spider

sistem spider
sistem spider
sistem spider
sistem spider
sistem spider
sistem spider
sistem spider
sistem spider
×