Print tapet personalizat

Fototapet decorativ personalizat la comanda. Fototapetul este printat la rezolutii mari iar printul este lavabil – rezistent la apa. Foto tapetul decorativ poate fi personalizat la comanda cu orice design dorit de dvs.

Fototapetul decorativ se preteaza foarte bine pentru urmatoarele aplicatii:

 • fototapet aplicat in camera copiilor
 • fototapet decorat cu design-uri de cluburi, cafenele, restaurante
 • fototapet decorativ pentru magazine mobila sau produse de design interior
 • fototapet printat cu peisaje relaxante pentru living room-uri
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
Print tapet personalizat

  Fototapetul printabil cu adeziv este un suport ce poate fi imprimat  cu orice fel de imagini obtinandu-se astfel un produs personalizat atat din punct de vedere al designului cat si din cel al dimensiunilor (tapetul personalizat se imprima atat cat este necesar pentru decorarea unui spatiu). 

  Livrarea fototapetului se face in fasii ale caror latimi sunt calculate astfel incat pierderile de material sa fie minime. Pentru o usurinta in montajul fototapetului stabilim latimile in jurul a 130 cm fiecare. La cerere aceste latimi ale fasiilor de tapet printat pot fi oferite si in alte cote.

Acest tip de tapet ofera  un aspect și textură de material țesut.

  Imaginile ce pot fi incluse in designul si imprimarea unui fototapet trebuie sa respecte anumite criterii legate de calitate – rezolutia minima acceptata este de 150 dpi la o scara de 1:1

  Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda.Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati, finisaje, dimensiuni (lxL),

  Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

  Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

  Echipa noastra iti ofera servicii de grafica publicitara la cele mai inalte standarde si pentru aproape toate tipurile de proiecte. Stim cat de importantantă este această etapă de  accea venim cu o solutie eficientă, de a vă selecta  dumneavoastra biroul de grafică care să se ocupe de proiectul dumneavoastră. Click aici

%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%

  Printul pe tapet personalizat este o modalitate creativă și inovatoare de a transforma orice spațiu într-unul unic și personal. Cu ajutorul tehnologiei de imprimare digitală, poți crea și imprima imagini, design-uri și modele personalizate pe tapet, adăugând un plus de originalitate și stil decorului tău. Iată câteva detalii și beneficii ale printului pe tapet personalizat:

 1. Personalizare completă: Printul pe tapet personalizat îți oferă libertatea de a alege și crea un design unic pentru peretele tău. Poți utiliza propriile imagini, fotografii sau artă, sau poți colabora cu un designer pentru a crea un design personalizat care să se potrivească perfect cu preferințele și stilul tău.

 2. Adaptabilitate la orice dimensiune: Tapetul personalizat poate fi adaptat la orice dimensiune a peretelui, indiferent de forma și mărimea acestuia. Astfel, poți acoperi întregul perete sau poți crea un focal point într-o anumită zonă a camerei.

 3. Design fără limite: Cu printul pe tapet personalizat, ai posibilitatea de a crea orice design îți dorești. Poți alege modele abstracte, peisaje, imagini tematice, texturi sau orice altă creație imaginativă. Doar imaginația ta este limita în ceea ce poți realiza.

 4. Efect vizual impactant: Printul pe tapet personalizat adaugă un impact vizual puternic în încăpere. Poți alege un design care să atragă atenția, să creeze o atmosferă unică sau să pună în valoare un anumit element decorativ.

 5. Ambianță și stil: Tapetul personalizat poate fi folosit pentru a crea o anumită ambianță și a adăuga stil într-un spațiu. Poți alege un design care să se potrivească cu tema și stilul camerei tale, fie că este vorba de un aspect modern, clasic, vintage sau eclectic.

 6. Durabilitate și calitate: Tapetul personalizat este realizat din materiale de calitate superioară, care sunt rezistente la uzură și decolorare. Prin utilizarea tehnologiei de imprimare avansată, se obține o rezoluție și claritate excepționale, asigurând un rezultat final de înaltă calitate.

 7. Montaj ușor și întreținere simplă: Montajul tapetului personalizat este relativ simplu și poate fi realizat de către specialiști sau chiar de tine, cu puțină atenție. De asemenea, întreținerea tapetului este ușoară, putând fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau burete moale.

  Tapetul personalizat este o opțiune excelentă pentru a adăuga o notă distinctivă și personală în orice încăpere. Indiferent că este vorba despre decorarea casei tale, a biroului sau a spațiului comercial, printul pe tapet personalizat îți permite să creezi un mediu unic, în care să te simți cu adevărat în largul tău și să impresionezi pe oricine intră în acel spațiu.

  Există mai multe motive pentru a opta pentru tapetul personalizat în locul altor opțiuni de acoperire a pereților. Iată câteva dintre beneficiile și avantajele tapetului personalizat:

 1. Originalitate și unicat: Tapetul personalizat îți oferă posibilitatea de a crea un design unic și original care să se potrivească perfect stilului și gusturilor tale. Poți alege imagini, modele, culori și texturi care să reflecte personalitatea ta și să ofere un aspect distinctiv spațiului.

 2. Adaptabilitate la orice spațiu: Tapetul personalizat poate fi realizat în funcție de dimensiunile exacte ale pereților, ceea ce înseamnă că se potrivește perfect în orice spațiu. Indiferent dacă este vorba despre o cameră mică sau un hol larg, tapetul personalizat poate fi ajustat pentru a se potrivi în mod ideal.

 3. Flexibilitate în design: Tapetul personalizat îți oferă o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește designul. Poți alege dintr-o varietate de imagini, modele, texturi, culori și stiluri pentru a crea exact atmosfera dorită în spațiul tău. Poți opta pentru un design minimalist, unul plin de culoare, un peisaj relaxant sau orice altceva îți trezește imaginația.

 4. Ambianță și atmosferă: Tapetul personalizat poate transforma complet aspectul și atmosfera unei încăperi. Poți crea un spațiu relaxant și reconfortant cu un design inspirat din natură sau poți adăuga un aspect sofisticat și elegant cu un model abstract sau geometric. Tapetul personalizat poate contribui semnificativ la definirea atmosferei și a stilului spațiului tău.

 5. Calitate și durabilitate: Tapetul personalizat este realizat din materiale de înaltă calitate, care sunt concepute să reziste în timp. Acestea sunt durabile, rezistente la decolorare și ușor de întreținut. În plus, tehnologia modernă de imprimare asigură o rezoluție excelentă a imaginilor, ceea ce înseamnă că vei obține un rezultat final de înaltă calitate.

 6. Montaj ușor: Tapetul personalizat poate fi montat relativ ușor și rapid, mai ales dacă ai experiență sau apelezi la servicii profesionale. Un montaj corect asigură un rezultat final perfect și îți permite să te bucuri rapid de aspectul nou al încăperii.

 7. Flexibilitate în schimbări: Un alt avantaj al tapetului personalizat este că este mai ușor de înlocuit sau de schimbat în comparație cu alte opțiuni de acoperire a pereților, cum ar fi vopsirea sau placarea cu alte materiale. Dacă dorești să schimbi designul sau să actualizezi aspectul încăperii în viitor, tapetul personalizat poate fi înlocuit mai ușor și mai rapid.

  Tapetul personalizat oferă o modalitate unică și creativă de a-ți personaliza spațiul și de a adăuga un plus de stil și originalitate. Indiferent că este vorba despre casa ta, biroul tău sau un spațiu comercial, tapetul personalizat îți permite să creezi un mediu care să reflecte identitatea și gusturile tale, transformând încăperea într-un loc cu adevărat special.

Tapet personalizat pret – Tapet personalizat cu poze – Tapet la comanda personalizat – Tapet personalizat cu nume – Tapet cu poza mea – tapet personalizat cu poza ta – tapet personalizat pe comanda – tapet personalizat la comanda – tapet personalizat copii – tapet personalizat bacau – tapet personalizat timisoara.

Print tapet personalizat

Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
Print tapet personalizat
×