Display carton

Display Carton, Standuri din carton

  Standurile si rafturile din carton sunt solutii și economice pentru afisarea produselor in magazine. Acestea sunt realizate din carton ondulat si pot fi personalizate cu grafica.

Standurile pot fi utilizate pentru a expune, iar rafturile pentru a organiza produsele intr-un mod ordonat.

  Raftul din carton poate imbunatati prezentarea si accesul la produse. Acestea sunt durabile si usor de utilizat, oferind o optiune ecologica si economica pentru organizarea produselor in magazine.

  Display-urile din carton personalizate sunt o optiune populara pentru afișarea produselor intr-un mod atractiv și unic.

  Display-urile pot fi utilizate pentru a expune produsele intr-un mod creativ, atragand atentia potentialilor clienti si imbunatatind experienta de cumparare.

  In concluzie, standurile, rafturile și display-urile din carton sunt solutii economice pentru afisarea produselor in magazine.

Structura realizat din carton EB, personalizat prin imprimare serigrafica.

Capacitate mare de incaracre cu produse.  Ideal pentru campanii de durata scurta / medie.

%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%

Display carton

  Un display de carton, cunoscut și sub denumirea de display de prezentare sau display de marketing, este o structură realizată din carton rezistent, concepută pentru a expune și promova produsele sau serviciile într-un mod atractiv în magazine, expoziții, evenimente sau alte locații.

Iată câteva aspecte importante despre display-urile de carton:

 1. Material: Display-urile de carton sunt realizate din carton ondulat sau carton compact, care este un material ușor, durabil și reciclabil. Acesta oferă o rezistență adecvată pentru a susține greutatea produselor și a rezista în timpul utilizării.

 2. Personalizare: Display-urile de carton pot fi personalizate în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărei campanii de marketing. Ele pot fi imprimate cu grafică colorată, logo-uri, informații despre produs și alte elemente de design care să atragă atenția și să comunice mesajul dorit către publicul țintă.

 3. Ușurința de asamblare și transport: Display-urile de carton sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și dezasamblat, fără a necesita instrumente sau cunoștințe tehnice speciale. Ele pot fi pliate și transportate cu ușurință, reducând costurile și eforturile asociate cu logistica.

 4. Versatilitate: Display-urile de carton vin într-o varietate de forme și dimensiuni, cum ar fi standuri de podea, standuri de masă, cutii de prezentare sau rafturi de perete. Ele pot fi adaptate pentru a se potrivi cu cerințele spațiului disponibil și cu produsele specifice care urmează a fi expuse.

 5. Impact vizual: Display-urile de carton oferă o platformă excelentă pentru a atrage atenția publicului și a comunica mesajul dorit. Prin utilizarea graficii atrăgătoare, a culorilor vibrante și a designului inovator, acestea pot influența deciziile de cumpărare și pot spori recunoașterea brandului.

 6. Cost-eficient: Display-urile de carton sunt adesea o opțiune mai economică în comparație cu alte materiale, cum ar fi lemnul sau metalul. Ele oferă o soluție atractivă și accesibilă pentru afișarea și promovarea produselor sau serviciilor fără a compromite calitatea sau impactul vizual.

  În concluzie, display-urile de carton reprezintă o opțiune populară și eficientă pentru prezentarea și promovarea produselor sau serviciilor într-un mod captivant și memorabil. Ele oferă o combinație ideală între funcționalitate, personalizare, versatilitate și cost-eficiență.

Ce este un Display Carton?

  Un display de carton, cunoscut și sub denumirea de display de prezentare sau display de marketing, este o structură realizată din carton rezistent, utilizată pentru a expune și promova produsele sau serviciile într-un mod atractiv în magazine, evenimente, expoziții sau alte locații.

Este o modalitate eficientă de a atrage atenția consumatorilor și de a promova un anumit produs sau brand.

  Display-urile de carton pot avea diferite forme și dimensiuni, în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei campanii de marketing. Ele pot fi utilizate pentru a expune și susține produse pe rafturi sau mese, pentru a crea puncte de informare și vânzare, sau pentru a oferi detalii despre produs într-un mod vizual și atractiv.

  Aceste structuri sunt realizate din carton rezistent, care poate fi personalizat cu grafică colorată, logo-uri, imagini sau mesaje de marketing specifice. Astfel, display-urile de carton devin un instrument puternic de promovare și comunicare, captând atenția publicului și influențând deciziile de cumpărare.

  Unul dintre avantajele display-urilor de carton este ușurința de asamblare și transport. Ele pot fi pliate și montate fără a necesita instrumente sau cunoștințe tehnice speciale. De asemenea, pot fi ușor de transportat și de amplasat în diverse locații, asigurând o prezență vizibilă și impactantă.

  Un alt beneficiu al display-urilor de carton este costul relativ redus în comparație cu alte materiale de construcție, cum ar fi metalul sau lemnul. Acestea oferă o soluție economică și eficientă pentru promovarea produselor și serviciilor, fără a compromite calitatea sau aspectul estetic.

  În concluzie, display-urile de carton sunt o opțiune populară și eficientă pentru expunerea și promovarea produselor și serviciilor. Ele oferă o platformă atractivă și versatilă pentru a atrage atenția publicului și pentru a comunica mesajul dorit.

Datorită ușurinței de utilizare, costurilor reduse și personalizării flexibile, display-urile de carton sunt o alegere populară în industria marketingului și a vânzărilor.

De ce sa folosesti un Display carton?

  Există mai multe motive pentru a folosi un display de carton în scopuri de marketing și promovare. Iată câteva dintre avantajele-cheie ale utilizării unui display de carton:

 1. Atrage atenția: Display-urile de carton sunt concepute pentru a atrage privirile și a capta atenția publicului. Prin utilizarea culorilor vibrante, a designului creativ și a graficii captivante, ele pot ieși în evidență într-un mediu aglomerat și pot atrage mai mulți potențiali clienți.

 2. Crește vizibilitatea brandului: Un display de carton bine conceput și personalizat poate contribui la creșterea vizibilității brandului și la consolidarea identității vizuale. Poate include logo-ul, sloganul sau alte elemente de branding specifice, ceea ce ajută la consolidarea recunoașterii brandului în rândul publicului.

 3. Promovează produsele și serviciile: Display-urile de carton oferă o platformă excelentă pentru a expune și promova produsele și serviciile. Ele pot prezenta caracteristicile și avantajele produselor într-un mod vizual și atrăgător, oferind informații relevante și generând interesul clienților potențiali.

 4. Flexibilitate și personalizare: Display-urile de carton pot fi personalizate în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărei campanii de marketing. Ele pot fi adaptate dimensiunilor și formelor dorite și pot fi personalizate cu grafică, texte sau mesaje specifice, oferind o mare flexibilitate în comunicarea mesajului dorit către publicul țintă.

 5. Ușor de utilizat și dezasamblat: Display-urile de carton sunt ușor de asamblat și dezasamblat, fără a necesita cunoștințe tehnice sau instrumente speciale. Ele pot fi rapid montate și demontate, ceea ce facilitează transportul și instalarea lor în diverse locații.

 6. Economice: Comparativ cu alte opțiuni de display, cum ar fi cele din metal sau lemn, display-urile de carton sunt adesea mai economice. Acestea oferă o soluție cost-eficientă pentru promovarea produselor și serviciilor, fiind potrivite pentru campanii de marketing cu buget redus.

 7. Ecologice: Display-urile de carton sunt realizate dintr-un material reciclabil și biodegradabil. Alegând un display de carton, contribuiți la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea practicilor durabile.

  În concluzie, un display de carton este o alegere excelentă pentru a atrage atenția, a promova produsele și a consolida identitatea brandului. Este o soluție versatilă, personalizabilă și accesibilă pentru campanii de marketing eficiente și reușite.

Stand carton – Stand carton – Stand carton display – Display Stand -Stand prezentare produse – Stand Carton – Carton Iasi – Standuri de carton – Standuri din carton.

Standurile de carton se referă la structuri sau standuri temporare și portabile fabricate din carton sau materiale similare. Acestea sunt adesea utilizate pentru afișarea și promovarea produselor în cadrul evenimentelor de marketing, târgurilor, expozițiilor sau în spațiile de vânzare cu amănuntul.

Iată câteva caracteristici și informații despre standurile de carton:

 1. Ușor de asamblat: Standurile de carton sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și dezasamblat, fără a necesita unelte speciale. Această caracteristică este utilă atunci când sunt folosite în contexte temporare sau la evenimente.

 2. Personalizabile: Standurile de carton pot fi personalizate cu branding, grafică și mesaje specifice produselor sau evenimentelor. Ele oferă o oportunitate de a atrage atenția clienților și de a comunica mesajul dorit.

 3. Economice: Comparativ cu standurile permanente sau din materiale mai grele, standurile de carton sunt adesea mai economice. Ele oferă o soluție flexibilă și convenabilă pentru promovarea produselor sau a brandului.

 4. Ecologice: Cartonul utilizat pentru aceste standuri este adesea reciclabil, ceea ce le face o opțiune mai ecologică comparativ cu materialele mai puțin sustenabile.

 5. Versatilitate: Standurile de carton pot fi folosite pentru o varietate de produse și industrii, de la produse alimentare și băuturi până la produse cosmetice sau electronice.

Este important de menționat că standurile de carton sunt adecvate mai ales pentru evenimente și campanii de marketing temporare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii sau informații specifice despre standurile de carton, te rog să precizezi pentru ce tip de produs sau eveniment le consideri.

Standurile de carton oferă mai multe avantaje, ceea ce le face o opțiune populară în diverse situații de afișare și promovare. Iată câteva dintre avantajele principale:

 1. Ușurința în Asamblare și Dezasamblare: Standurile de carton sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și dezasamblat, fără a necesita unelte speciale. Aceasta facilitează transportul, depozitarea și instalarea în diverse locații.

 2. Economice: Comparativ cu standurile construite din materiale mai grele și durabile, standurile de carton sunt adesea mai economice. Ele oferă o soluție accesibilă pentru promovarea produselor sau serviciilor.

 3. Personalizare Ușoară: Cartonul este ușor de imprimat și personalizat, permițând adăugarea de grafică, culori și mesaje personalizate. Acest aspect facilitează adaptarea standurilor la identitatea vizuală a unui brand sau la tema unui eveniment.

 4. Ecologice: Cartonul este un material reciclabil, ceea ce face standurile de carton o opțiune mai ecologică comparativ cu unele materiale mai puțin sustenabile. De asemenea, multe standuri de carton sunt produse din carton reciclat.

 5. Versatilitate: Standurile de carton pot fi adaptate pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și tipuri de produse. Ele pot fi folosite în diverse industrii și contexte, de la expoziții și târguri până la campanii de marketing în magazine.

 6. Transport Ușor: Datorită greutății reduse, standurile de carton sunt ușor de transportat. Aceasta este o caracteristică importantă pentru evenimente itinerante sau expoziții care implică mai multe locații.

 7. Creează Impact Vizual: Standurile de carton pot fi proiectate pentru a atrage atenția și pentru a crea un impact vizual puternic, ceea ce este esențial în mediile concurențiale de marketing.

Este important să se țină cont de specificul evenimentului sau scopul pentru care sunt utilizate standurile de carton pentru a beneficia la maximum de avantajele lor.

Ușurința în asamblare și dezasamblare reprezintă unul dintre principalele avantaje ale standurilor de carton. Iată cum acest proces simplu poate fi realizat:

 1. Instrucțiuni simple: Standurile de carton vin de obicei cu instrucțiuni clare și simple pentru asamblare. Acestea pot include ilustrații sau explicații pas cu pas, astfel încât oricine să poată realiza asamblarea fără dificultăți.

 2. Fără unelte speciale: Majoritatea standurilor de carton nu necesită unelte speciale sau cunoștințe tehnice avansate pentru asamblare. Ele sunt proiectate astfel încât părțile să se potrivească și să se fixeze între ele fără a avea nevoie de șuruburi, cleme sau alte accesorii.

 3. Sistem de închidere simplu: Standurile de carton pot avea un sistem de închidere simplu, cum ar fi clapete sau șipci care se încadrează și se fixează între ele pentru a crea structura finală. Aceste mecanisme facilitează procesul de asamblare.

 4. Conexiuni prestabilite: Unele standuri de carton vin cu conexiuni prestabilite sau șanțuri care indică clar modul în care părțile trebuie conectate. Acest lucru face procesul de asamblare intuitiv și rapid.

 5. Marcare și numerotare: Unele standuri de carton pot avea părțile marcate sau numerotate corespunzător în instrucțiuni. Acest detaliu adițional ajută la identificarea și conectarea corectă a fiecărei părți.

 6. Dezasamblare rapidă: La fel de importantă precum ușurința în asamblare este și capacitatea de dezasamblare rapidă. Aceasta este utilă pentru evenimente itinerante sau în situații în care standurile trebuie mutate frecvent.

În general, ușurința în asamblare și dezasamblare face standurile de carton o opțiune practică și convenabilă pentru evenimente temporare, târguri, expoziții și campanii de marketing.

Personalizarea ușoară a standurilor de carton este un alt avantaj major al acestora. Iată cum acest proces poate fi realizat cu ușurință:

 1. Imprimare flexibilă: Cartonul oferă o suprafață prietenoasă pentru imprimare. Imaginile, culorile și textele pot fi imprimate direct pe material, permițând personalizarea extensivă.

 2. Folosirea culorilor vibrante: Datorită capacității bune de absorbție a cernelii, standurile de carton permit utilizarea culorilor vibrante și saturate. Acest lucru contribuie la crearea unui impact vizual puternic și la evidențierea brandului sau produsului.

 3. Design adaptabil: Designul standurilor de carton poate fi adaptat în funcție de cerințele specifice ale brandului sau evenimentului. Forma, dimensiunea și stilul pot fi personalizate pentru a se potrivi cu identitatea vizuală a companiei.

 4. Schimbare rapidă a mesajelor: Datorită naturii temporare a multor evenimente pentru care sunt folosite standurile de carton, acestea oferă posibilitatea de a schimba rapid mesajele sau grafica pentru a se potrivi cu campanii sau teme specifice.

 5. Adăugarea de accesorii: Standurile de carton pot fi personalizate prin adăugarea de accesorii suplimentare, cum ar fi rafturi, cutii pentru mostre sau alte elemente care pot îmbunătăți prezentarea produselor.

 6. Brand uniform: Folosirea standurilor de carton personalizate în cadrul unui eveniment sau la punctele de vânzare poate contribui la crearea unei prezențe de brand uniforme și recunoscute.

 7. Costuri reduse pentru personalizare: Personalizarea standurilor de carton poate fi adesea mai accesibilă decât personalizarea altor tipuri de standuri sau materiale mai grele. Aceasta face ca aceste standuri să fie o opțiune economică pentru promovare.

Prin urmare, ușurința în personalizarea standurilor de carton oferă flexibilitate și adaptabilitate, ceea ce este crucial în contextul unor campanii de marketing și evenimente cu cerințe variate.

Transportul ușor reprezintă un alt avantaj important al standurilor de carton. Iată câteva aspecte care fac ca transportul acestora să fie ușor și convenabil:

 1. Greutate redusă: Cartonul este un material ușor, comparativ cu alte materiale de construcție pentru standuri. Acest aspect face standurile de carton mai ușoare în greutate, facilitând manipularea și transportul.

 2. Dezasamblare simplă: Standurile de carton sunt proiectate pentru a fi ușor de dezasamblat, iar acest aspect facilitează ambalarea într-un spațiu compact pentru transport. Părțile standului pot fi pliate sau îndoire pentru a reduce dimensiunea și a face ambalarea mai eficientă.

 3. Ambalaj convenabil: Multe standuri de carton vin cu ambalaje speciale care protejează componentele în timpul transportului. Aceste ambalaje pot include materiale de protecție, cum ar fi bureți sau folii, pentru a preveni deteriorarea în timpul manipulării și transportului.

 4. Posibilitatea de a fi pliate sau rulate: Anumite standuri de carton sunt concepute pentru a fi pliate sau rulate într-o formă compactă. Acest lucru facilitează transportul în mașini mici sau în spații limitate și permite economisirea spațiului.

 5. Compatibilitate cu mijloace de transport obișnuite: Datorită dimensiunilor și greutății reduse, standurile de carton pot fi ușor transportate cu autoturisme, furgonete sau alte mijloace de transport comune. Nu este nevoie de vehicule specializate pentru a le transporta.

 6. Economii de costuri: Costurile asociate transportului standurilor de carton sunt adesea mai mici comparativ cu transportul standurilor mai grele sau a altor structuri mai voluminoase.

 7. Aceasta face ca standurile de carton să fie o opțiune economică pentru evenimente itinerante sau campanii de marketing în locații multiple.

Transportul ușor este un factor crucial în organizarea evenimentelor și în desfășurarea campaniilor de marketing, iar standurile de carton oferă o soluție practică și convenabilă în acest sens.

Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
Display carton
×