Servicii grafica si design specializat

  Realizarea grafica a materialelor publicitare in care doriti sa promovati produsele si serviciile companiei dvs. reprezinta o sectiune deosebit de importanta in campaniile de reclama pe care doriti sa le faceti.

  Va recomandam sa nu incercati sa faceti singuri sau sa apelati la persoane care nu se pricep sa realizeze partea grafica a materialelor publicitare, deoarece acest aspect trebuie lasat pe mana profesionistilor, avand in vedere faptul ca vanzarea produselor si serviciilor oferite depinde intr-un procent majoritar de grafica pe care o vede clientul. Cu alte cuvinte – “grafica vinde produsul”.

  Asadar, va punem la dispozitie un departament de cratie grafica si design publicitar, gata sa va puna in practica cele mai exigente idei.
O stransa colaborare si comunicare intre dvs. si graficienii nostrii va garanteaza succesul in vanzarea produsului sau serviciului pe care doriti sa il promovati.

  Departamentul nostru de grafica va sta la dispozitie pentru realizarea de logo-uri grafice simple sau complexe, ce vor fi cartea dvs. de vizita in fata clientilor, realizarea branding-ului sau rebranding-ului companiei dvs., aceasta insemnand creatia grafica incepand cu logo-ul companiei, alegerea culorilor reprezentative pentru afacerea dvs., realizarea grafica pentru materialele publicitare (grafica pentru flyere, grafica pentru pliante, grafica pentru carti de vizita, grafica pentru mape de prezentare, grafica pentru cataloage sau brosuri). De asemenea, in acest pachet va oferim si creatia grafica pentru inscriptionarea, colantarea autoturismelor companiei dvs., grafica pentru printuri, bannere, afise, mesh-uri, simulari grafice pentru standuri expozitionale, grafica pentru pop-up-uri, roll-up-uri si alte sisteme expozitionale.

×