Display plexiglas

Display plexiglas

CARACTERISTICI

Aplicatii

Vitrare in aplicatii industriale  -  Confectionarea mobilierului  -  Amenajarea magazinelor  -  Construcție stand expozițional  -  Publicitate luminoasa  -  Obiecte iluminate  -  Afisari

%Fabrica de print Iasi%

Despre Display plexiglas

  Un display din plexiglas, cunoscut și sub denumirea de display din acrilic sau display din plastic transparent, este o structură realizată dintr-un material termoplastic numit polimetilmetacrilat (PMMA), cunoscut comercial ca plexiglas sau sticlă acrilică. Acest tip de display oferă o suprafață transparentă, netedă și elegantă pentru a expune și a promova produsele, serviciile sau informațiile într-un mod atrăgător.

Iată câteva aspecte importante despre display-urile din plexiglas:

 • Transparență și claritate: Display-urile din plexiglas oferă o transparență similară cu cea a sticlei, ceea ce permite vizualizarea clară a conținutului expus. Această transparență oferă o prezentare estetică și profesională a produselor și mesajelor.
 • Durabilitate: Plexiglasul este un material durabil și rezistent la impact, în comparație cu sticla sau alte materiale plastice. Display-urile din plexiglas sunt rezistente la zgârieturi, spargere și decolorare, ceea ce le face potrivite pentru utilizare pe termen lung.
 • Ușurința de fabricare și personalizare: Plexiglasul este un material ușor de prelucrat, ceea ce facilitează fabricarea display-urilor personalizate în funcție de specificațiile și cerințele fiecărui proiect. Acestea pot fi tăiate, modelate și finisate în diferite forme și dimensiuni, oferind flexibilitate în design și personalizare.
%Fabrica de print Iasi%
 • Varietate de culori și finisaje: Plexiglasul poate fi disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, cum ar fi transparent, opac, lucios sau mat. Acest lucru permite adaptarea display-urilor în funcție de nevoile și preferințele estetice ale fiecărui proiect.
 • Ușor de curățat și întreținut: Suprafața netedă a plexiglasului face ca display-urile să fie ușor de curățat și întreținut. Acestea pot fi curățate cu ușurință folosind o soluție delicată de curățare și un material moale pentru a evita zgârieturile.
 • Versatilitate: Display-urile din plexiglas pot fi utilizate într-o varietate de setări și industrii. Ele sunt potrivite pentru magazine, expoziții, evenimente, showroom-uri, spații de birouri și multe altele. De asemenea, pot fi utilizate pentru a expune produse, afișe publicitare, fotografii, instrucțiuni sau alte tipuri de informații.
 • Design elegant și profesional: Plexiglasul oferă un aspect elegant și profesionist, adăugând un plus de rafinament și stil prezentărilor vizuale. Display-urile din plexiglas pot crea un impact puternic asupra publicului, evidențiind produsele și promovând brandurile într-un mod atractiv.

  În concluzie, display-urile din plexiglas oferă o combinație de transparență, durabilitate, versatilitate și estetică atrăgătoare. Ele pot fi utilizate eficient pentru a expune și promova produsele, serviciile sau informațiile într-un mod profesional și captivant.

De ce sa alegi Display plexiglas?

Există mai multe motive pentru a alege un display din plexiglas pentru nevoile tale de marketing și promovare. Iată câteva avantaje cheie ale utilizării unui display plexiglas:

 • Eleganță și aspect profesional: Display-urile din plexiglas oferă un aspect elegant și profesional datorită suprafeței lor netede și transparenței. Acestea sunt perfecte pentru a evidenția produsele sau serviciile tale într-un mod atrăgător și sofisticat.
 • Transparență și claritate: Plexiglasul are o claritate excelentă, similară cu cea a sticlei. Acest lucru permite ca mesajul, grafica sau produsele expuse în display să fie vizibile în mod clar și ușor de observat de către public.
%Fabrica de print Iasi%
 • Durabilitate: Plexiglasul este un material durabil și rezistent la impact. Display-urile din plexiglas sunt mai puțin fragile decât cele din sticlă și, prin urmare, sunt mai rezistente la spargere sau fisurare. Acest lucru face ca display-urile din plexiglas să fie potrivite pentru utilizarea pe termen lung.
 • Ușurință în prelucrare și personalizare: Plexiglasul este un material ușor de prelucrat, ceea ce permite personalizarea display-ului în funcție de nevoile și cerințele tale. Poți obține un design unic și adaptat specific scopului tău, inclusiv tăierea în forme personalizate sau imprimarea graficii și a logo-ului brandului tău.
 • Ușor de curățat și întreținut: Suprafața netedă a plexiglasului face ca display-urile să fie ușor de curățat și întreținut. Poți șterge ușor orice murdărie sau amprente de pe suprafață cu ajutorul unui material moale și a unei soluții de curățare blânde.
 • Versatilitate: Display-urile din plexiglas pot fi utilizate într-o varietate de medii și situații. Acestea pot fi folosite în magazine, showroom-uri, expoziții, evenimente sau în spațiile de birouri pentru a expune produse, a afișa oferte sau pentru a comunica informații importante.
 • Transport și montaj ușor: Plexiglasul este un material ușor, ceea ce face ca display-urile din plexiglas să fie ușor de transportat și montat în diverse locații. Aceasta facilitează instalarea rapidă și demontarea fără a necesita echipamente sau instrumente speciale.

  În concluzie, un display din plexiglas oferă eleganță, durabilitate, versatilitate și ușurință în prelucrare, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru a promova produsele, serviciile sau informațiile într-un mod profesional și atrăgător.

  Plexiglasul este un material plastic transparent, durabil și versatil, folosit într-o varietate de aplicații. Este cunoscut și sub denumirea de sticlă acrilică sau polimetilmetacrilat (PMMA). Acest material are proprietăți similare cu sticla, dar este mai rezistent la impact și mai ușor de prelucrat.

Iată câteva aspecte importante despre plexiglas:

 1. Transparență: Plexiglasul are o transparență remarcabilă, similară cu cea a sticlei. Aceasta permite luminii să treacă prin material într-un mod clar și neafectat, făcându-l potrivit pentru aplicații care necesită vizibilitate și claritate vizuală.

 2. Durabilitate: Plexiglasul este un material durabil și rezistent la impact. Comparativ cu sticla, plexiglasul este mai rezistent la spargere și fisurare. Acesta poate rezista la șocuri mecanice moderate și prezintă o bună rezistență la intemperii și la razele UV.

 3. Ușurință în prelucrare: Plexiglasul este un material ușor de prelucrat, ceea ce îl face versatil în diverse aplicații. Poate fi tăiat, găurit, polizat și modelat în diferite forme și dimensiuni. Astfel, plexiglasul poate fi adaptat la nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

 4. Greutate redusă: Comparativ cu sticla, plexiglasul are o greutate mai mică, ceea ce îl face mai ușor de manevrat și de instalat. Aceasta facilitează transportul și montajul în diverse aplicații, inclusiv în construcții, design de interior, expoziții și alte proiecte.

 5. Rezistență chimică: Plexiglasul este rezistent la o gamă largă de substanțe chimice, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii agresive sau expuse la substanțe chimice. Este mai rezistent la coroziune decât sticla și poate fi utilizat în aplicații în care rezistența chimică este importantă.

 6. Varietate de culori și finisaje: Plexiglasul este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje. Poate fi transparent, opac sau translucid, iar finisajele pot varia de la lucios la mat. Aceasta oferă opțiuni diverse pentru a se potrivi cu nevoile estetice și de design ale fiecărui proiect.

 7. Aplicații variate: Plexiglasul are o gamă largă de aplicații, inclusiv în construcții, design de interior, industria publicitară, expoziții, accesorii de iluminat, protecție și siguranță, industria medicală și multe altele. Datorită versatilității sale, plexiglasul poate fi utilizat într-o varietate de domenii și proiecte creative.

  În concluzie, plexiglasul este un material plastic transparent și durabil, cu multiple avantaje și utilizări. Este preferat în multe aplicații datorită transparenței, durabilității, ușurinței în prelucrare și diversității de culori și finisaje pe care le oferă.

Placi plexiglas – Debitare plexiglas cluj – Plexiglas debitat – Display plastic pentru prezentare – Ecran prezentare

Transparenta display-urilor din plexiglas este una dintre caracteristicile lor definitorii și reprezintă unul dintre motivele principale pentru care acest material este folosit în prezentare și afișare. Plexiglasul, fiind o formă de plastic acrilic, oferă o claritate optică excelentă, asemănătoare cu cea a sticlei. Iată câteva aspecte legate de transparenta display-urilor din plexiglas:

 1. Claritate vizuală: Plexiglasul furnizează o vedere clară și fără distorsiuni, ceea ce face display-urile să fie ideale pentru prezentarea produselor sau a informațiilor. Obiectele expuse pot fi observate în detaliu, fără distorsionarea culorilor sau a formelor.

 2. Transmitere a luminii: Plexiglasul are o bună transmitere a luminii, permițând luminii să treacă prin material și să ilumineze eficient ceea ce este expus în display. Aceasta poate crea efecte vizuale atractive și contribuie la accentuarea produselor sau mesajelor prezentate.

 3. Rezistența la ultraviolete: Plexiglasul poate fi tratat pentru a rezista razelor ultraviolete, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în exterior sau în medii cu expunere la soare direct.

 4. Aspect modern și elegant: Transparenta plexiglasului conferă un aspect modern și elegant display-urilor. Acest lucru face ca acestea să fie atrăgătoare pentru prezentarea produselor în contextul magazinelor, expozițiilor sau a altor evenimente.

 5. Siguranță: Deoarece plexiglasul este mai rezistent la impact decât sticla, display-urile din acest material pot oferi o opțiune mai sigură, mai ales în medii unde există riscul de accidente sau loviri accidentale.

 6. Versatilitate în design: Transparenta plexiglasului oferă posibilitatea de a crea display-uri în diverse forme și dimensiuni, permițând designerilor să creeze soluții personalizate și inovatoare.

 7. Ușor de curățat: Suprafața netedă a plexiglasului face ca display-urile să fie ușor de curățat și întreținut, menținând astfel transparenta și strălucirea lor.

Prin aceste caracteristici, transparenta display-urilor din plexiglas contribuie la crearea unor prezentări vizuale impresionante și funcționale.

Display plexiglas iasi – suport plexiglas – suport meniu a4 – plexiglass – plexiglas iasi – debitare plexiglas iasi – produse plexiglas iasi -placa plexiglas iasi. Display plexiglas

Durabilitatea display-urilor din plexiglas depinde de mai mulți factori, inclusiv calitatea materialului, modul în care este fabricat și condițiile de utilizare. În general, plexiglasul are anumite caracteristici care îl fac durabil pentru anumite aplicații. Iată câteva aspecte legate de durabilitatea display-urilor din plexiglas:

 1. Rezistența la Impact: Plexiglasul este cunoscut pentru rezistența sa la impact și fracturi, fiind mai dur decât sticla. Această caracteristică îl face potrivit pentru display-uri expuse riscului de lovituri sau șocuri.

 2. Rezistența la Zgârieturi: În comparație cu sticla, plexiglasul este mai susceptibil la zgârieturi. Cu toate acestea, există tratamente speciale care pot îmbunătăți rezistența la zgârieturi a plexiglasului și pot păstra aspectul său clar și transparent pe termen lung.

 3. Rezistența la Elementele Atmosferice: Plexiglasul poate fi tratat pentru a rezista la radiații UV, prevenind astfel decolorarea sau degradarea cauzată de expunerea la soare. De asemenea, plexiglasul este rezistent la condiții meteorologice variate, inclusiv la umezeală și temperaturi extreme.

 4. Durabilitate la Torsiune și Îndoire: Plexiglasul este un material flexibil și durabil, ceea ce îl face rezistent la torsiune și îndoire în anumite limite. Cu toate acestea, în condiții extreme, plexiglasul poate să-și piardă forma sau să sufere deformări.

 5. Ușurința de Întreținere: Plexiglasul este ușor de curățat și întreținut. Curățarea regulată cu soluții adecvate poate contribui la menținerea aspectului său transparent și la împiedicarea acumulării de praf sau murdărie.

 6. Rezistența la Produse Chimice: Plexiglasul este rezistent la multe substanțe chimice, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii în care pot exista expuneri la substanțe chimice.

Este important să se menționeze că, deși plexiglasul oferă anumite avantaje în ceea ce privește durabilitatea, poate fi mai sensibil la zgârieturi în comparație cu sticla.

Prin urmare, este recomandabil să se evite utilizarea materialelor abrazive la curățarea display-urilor din plexiglas și să se urmeze îndrumările de întreținere furnizate de producător. Display plexiglas

Plexiglasul este cunoscut pentru ușurința sa de prelucrare, ceea ce îl face un material versatil pentru crearea diferitelor tipuri de display-uri. Iată câteva metode și instrumente comune utilizate pentru prelucrarea display-urilor din plexiglas:

 1. Tăiere:

  • Ferastraie cu dinte fin: Ferastraiele cu dinte fin sunt ideale pentru tăierea plexiglasului, asigurând o margine fină și curată.
  • Cutter sau cuțit de precizie: Pentru tăieturi drepte sau curbe simple, un cutter sau cuțit de precizie poate fi folosit pentru a marca și apoi tăia plexiglasul.
 2. Frezare:

  • Freze pentru lemn sau metal: Utilizarea unor freze potrivite pentru lemn sau metal poate fi eficientă pentru a realiza caneluri, decupaje sau orificii în plexiglas.
 3. Găurire:

  • Burghie pentru metal sau lemn: Găurirea plexiglasului se poate realiza cu burghii obișnuite pentru metal sau lemn, dar este important să se evite presiunea excesivă pentru a preveni fisurarea materialului.
 4. Indoire:

  • Încălzire controlată: Plexiglasul poate fi îndoit cu ușurință prin încălzirea controlată. O pistoletă de aer cald sau o cuptor cu temperatură reglabilă poate fi folosită pentru a încălzi zona dorită înainte de îndoire.
 5. Lipire:

  • Soluție de lipire pentru acrilic: Există soluții speciale de lipire pentru acrilic disponibile, care topesc parțial suprafața plexiglasului, permitând obținerea unui aspect omogen după solidificare.
 6. Polizare:

  • Hârtie abrazivă fină: Pentru finisarea marginilor sau îndepărtarea zgârieturilor fine, se pot utiliza hârtiile abrazive cu granulații fine.
 7. Gravare:

  • Laser sau freză cu control numeric: Tehnologiile moderne, cum ar fi laserul sau frezele cu control numeric, pot fi utilizate pentru a realiza gravuri precise pe plexiglas.
 8. Curățare și întreținere:

  • Detergenți blânzi: Pentru curățarea display-urilor din plexiglas, este recomandat să se utilizeze detergenți blânzi și un material moale pentru a preveni zgârierea suprafeței.

Este important să se lucreze cu atenție și cu unelte potrivite pentru a evita riscul de fisurare sau zgâriere a plexiglasului în timpul prelucrării. Ușurința de prelucrare a plexiglasului face posibilă crearea display-urilor personalizate și inovatoare într-o varietate de forme și dimensiuni. Display plexiglas

Da, unul dintre avantajele semnificative ale display-urilor din plexiglas este greutatea lor redusă în comparație cu display-urile din sticlă sau alte materiale mai grele. Acest aspect conferă plexiglasului o portabilitate mai mare și face display-urile mai ușoare de manevrat și de montat în diverse medii.

Iată de ce greutatea redusă a display-urilor din plexiglas poate fi considerată un beneficiu:

 1. Ușor de Transportat: Greutatea redusă face display-urile din plexiglas ușor de transportat și de manevrat, ceea ce este util în special în cadrul evenimentelor, expozițiilor sau târgurilor unde este necesară mobilitatea.

 2. Manipulare Ușoară: În timpul asamblării sau dezasamblării, precum și în situațiile în care este necesar să se ajusteze poziționarea display-ului, greutatea redusă facilitează manipularea și manevrarea fără a necesita echipament greu sau forță excesivă.

 3. Instalare Simplă: Datorită greutății reduse, instalarea display-urilor din plexiglas poate fi mai simplă și mai rapidă, fără a necesita echipament specializat sau o muncă fizică intensivă.

 4. Reducerea Riscului de Accidente: Greutatea redusă a display-urilor din plexiglas poate contribui la reducerea riscului de accidente în timpul manipulării sau montării, în special în situații în care este implicată oameni și spații publice.

 5. Versatilitate în Amplasare: Greutatea redusă face posibilă amplasarea display-urilor din plexiglas într-o varietate de locuri fără a impune o presiune excesivă asupra suprafețelor sau structurilor pe care sunt plasate.

Este important de menționat că, deși greutatea redusă este un avantaj semnificativ în multe situații, poate exista și situații în care se dorește o anumită stabilitate sau soliditate, și în acele cazuri, poate fi necesar să se ia în considerare și alte materiale sau soluții de construcție. Display plexiglas

Da, unul dintre avantajele majore ale display-urilor din plexiglas este versatilitatea în ceea ce privește forme și dimensiuni variate. Plexiglasul este un material flexibil și ușor de prelucrat, permițând designerilor și producătorilor să creeze display-uri personalizate pentru diverse nevoi. Iată cum se poate realiza diversitatea în forme și dimensiuni:

 1. Tăiere Personalizată: Plexiglasul poate fi tăiat într-o varietate de forme personalizate, fie cu ajutorul uneltelor tradiționale precum ferastraie sau cuțite, fie cu tehnologii moderne precum laserul cu control numeric.

 2. Termoformare: Prin încălzire controlată, plexiglasul poate fi îndoit și format în diferite forme. Această tehnică de termoformare oferă posibilități extinse pentru crearea de display-uri cu forme tridimensionale sau curbe complexe.

 3. Frezare CNC: Utilizarea unui sistem de control numeric (CNC) permite frezarea precisă a plexiglasului pentru a crea forme complexe și detalii fine. Acest proces oferă precizie și repetabilitate în producție.

 4. Lipire și Asamblare: Plexiglasul poate fi lipit sau asamblat pentru a forma structuri complexe, inclusiv display-uri cu multiple niveluri sau componente conectate.

 5. Gravare și Decupare Laser: Tehnologia laserului cu control numeric permite gravarea precisă și decuparea detaliilor fine pe suprafața plexiglasului, oferind posibilități creative pentru personalizare.

 6. Pregătire pentru Imprimare: Suprafața netedă a plexiglasului este ideală pentru imprimare directă sau aplicarea de autocolante și grafică, permițând personalizarea cu diverse elemente vizuale.

 7. Combinații cu Alte Materiale: Plexiglasul poate fi combinat cu alte materiale, cum ar fi metalul, lemnul sau textilele, pentru a crea display-uri hibride cu un aspect și o funcționalitate distincte.

 8. Dimensiuni Variate: Plexiglasul este disponibil în foi de diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce permite producătorilor să creeze display-uri atât pentru produse mici, cât și pentru obiecte mari sau expuneri spectaculoase.

Această versatilitate în design face posibilă adaptarea display-urilor din plexiglas pentru a îndeplini cerințele specifice ale oricărui proiect sau eveniment, de la prezentări de produse în magazine până la expoziții și evenimente speciale. Display plexiglas

Display plexiglas

Display plexiglas

Display plexiglas

Display plexiglas

Display plexiglas

Display plexiglas

Display plexiglas
Display plexiglas
Display plexiglas
Display plexiglas
×