Contact

  Fabrica de Print
  4.7
  Based on 80 reviews
  powered by Google
  Alexandru UrsuAlexandru Ursu
  10:49 20 Mar 23
  Eu am colaborat cu domnul Florentin Onofrei și a dat dovada de profesionalism și atitudine orientata către client, recomand cu căldură. Atât soluțiile tehnice cât și cele de design grafic au fost de mare ajutor!
  Andrei VulpeAndrei Vulpe
  20:50 16 Nov 21
  In sala noastra de curs avem 2 bannere mari faine si colorate.Autozet recomanda Fabrica de print! George nota 10,Mihai nota 9 "ca ne cam cearta"! Numai bine! Oricum oameni faini!
  Adrian GanjuAdrian Ganju
  14:21 15 Apr 21
  Colaborez cu aceasta firma din 2012 si intotdeauna am gasit la ei profesionalism, idei bune si dorinta lor de a reusi sa execute perfect orice lucrare. Mereu au fost conform asteptarilor si de aceea colaboram deja de 9 ani pentru reclame luminoase, colantare si printuri de mari dimensiuni. Cu siguranta voi apela la ei ori de cate ori va fi nevoie. Recomand!
  Vlad IvaşcuVlad Ivaşcu
  12:31 01 Apr 21
  Profesionalism garantat! Nu trebuie neaparat sa stii exact ce vrei doar te duci acolo si baietii se ocupa de tot in timp record . Materiale de cea mai buna calitate si lucrate in detaliu . Daca nu ai timp de pierdut te sfatuiesc sa mergi direct la Fabrica de Print !
  Ovidiu VamanuOvidiu Vamanu
  21:03 27 Feb 21
  Slabi din punct de vedere ofertare, suni de 5 ori ( de 3 ori nu îți răspunde, de 2 ori răspunde siîți zice că trimite ofertă). Daca ies și printurile la fel cum îți răspund este jale....nu recomand.Referitor la răspunsul adminului, am fost odată la dvs., am stat 30 minute, am discutat....am rămas la faza de discuție, promisiuni că mi se trimite ofertă a doua zi, apoi după două telefoane care nu a răspuns nimeni, la interval de 2-3 zile, iarăși mi se transmite că primesc oferta..... deci am pierdut 30 minute pentru ce? Nu am primit încă oferta și a trecut 7 zile..... Și nu sunt singurul client care se plânge.....îmi pare rău a doua oară nu mai calc.
  js_loader
  ×