Roll-up

Roll-up

Print banner rollup pe polipropilena mata cu grosime 310 g/mp. Acesta este materialul optim pentru realizarea rollup-urilor si se remarca prin:

 • Calitate deosebita a printului, fiind posibila printarea la rezolutii ridicate de pana la 1440 dpi.
 • Material rezistent la umiditate. Poate fi chiar curatat cu o laveta umeda in cazul in care se murdareste.
 • Material opac prin care nu trece lumina, deci puteti aseza bannerul in orice pozitie chiar si in drepul unei ferestre.
 • Fiind un material opac si gros, bannerul nu se onduleza pe margini atunci cand este expus o perioada indelungata, chiar si mai mare de 1 an.
 • Permite strangerea repetata a bannerului in caseta fara a fi afectata calitatea si integritatea printului.

Sisteme roll up personalizat

Acest sistem face diferenta intre un banner rollup si un simplu banner. Sistemul contine:

Caseta din aluminiu  -  Mecanism retractabil pretensionat de care este atasat bannerul  -  Talpi de sustinere  -  Tija din aluminiu  -  Geanta din material textil pentru transport

%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%
%Fabrica de print Iasi%

Specificatii tehnice design roll up banners

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul pentru un banner rollup ar trebui sa ti cont de urmatoarele aspecte:

%Fabrica de print Iasi%

Roll-up banner: detalii suplimentare

%Fabrica de print Iasi%

Despre Roll up-uri

Un rollup este o modalitate populară de afișare a informațiilor într-un format portabil și ușor de utilizat. Este un sistem de expunere flexibil și practic, ideal pentru evenimente, expoziții, prezentări și alte activități de marketing. Iată mai multe detalii despre roll-up:

 • Structură și design: Un rollup este compus dintr-o bază stabilă, un suport de susținere și o grafică imprimată. Baza constă într-un tub metalic rezistent și solid care găzduiește grafica înfășurată. Suportul de susținere asigură stabilitatea rollup-ului și permite reglarea înălțimii. Grafica este tipărită pe un material rezistent și flexibil, de obicei, o pânză sau un banner PVC.

 • Portabilitate și ușurință de utilizare: Rollup-ul este foarte ușor de utilizat și de transportat. Se poate monta și demonta rapid, iar grafica este înfășurată în tubul metalic pentru a proteja și a facilita transportul. Roll-up-urile sunt, de obicei, însoțite de o geantă de transport specială, care permite transportul comod și sigur.
%Fabrica de print Iasi%
 • Personalizare și versatilitate: Rollup-urile pot fi personalizate în funcție de nevoile și cerințele dvs. Grafica poate fi imprimată cu logo-ul, mesajul sau designul dvs. preferat. Există o gamă largă de dimensiuni disponibile, de la roll-up-uri compacte pentru utilizare în spații restrânse până la rollup-uri de dimensiuni mari pentru o expunere maximă. De asemenea, puteți alege variante cu grafica schimbabilă, astfel încât să puteți actualiza și adapta informațiile în funcție de eveniment sau campanie.
 • Impact vizual și profesionalism: Rollup-urile oferă un impact vizual puternic și profesionist. Grafica colorată și de înaltă rezoluție atrage atenția și transmite mesajul dvs. într-un mod captivant. Rollup-urile sunt ideale pentru atragerea participanților la evenimente sau atragerea clienților în spațiul dvs. de expunere.

 • Reutilizabil și economic: Rollup-urile sunt reutilizabile și pot fi utilizate în mai multe evenimente și activități de marketing. Datorită construcției lor durabile, acestea pot rezista în timp și pot fi utilizate pe termen lung, făcându-le o investiție economică în materie de promovare și publicitate.

 • Ușor de întreținut: Rollup-urile sunt ușor de întreținut. Grafica poate fi curățată și protejată cu ușurință, iar suportul metalic poate fi șters cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie sau praf.

Rollup-urile sunt o opțiune populară pentru promov

Cum se confectioneaza un rollup?

Construirea unui rollup implică următorii pași:

 1. Măsurare și proiectare: Începeți prin a măsura dimensiunile rollup-ului pe care doriți să-l creați. Acestea includ înălțimea și lățimea afișului. Folosiți aceste dimensiuni pentru a proiecta grafica și pentru a determina dimensiunile materialelor necesare.

 • Achiziționarea materialelor: Pentru a construi un rollup, veți avea nevoie de următoarele materiale:

  • Tub de aluminiu: Acesta va fi baza rollup-ului și va susține afișul.
  • Șuruburi și piese de fixare: Acestea vor fi utilizate pentru a asambla tubul de aluminiu și pentru a fixa componentele.
  • Grafică: Grafica afișului va fi tipărită pe materialul adecvat, cum ar fi o pânză sau un banner PVC.
  • Suport de susținere: Acesta va fi utilizat pentru a menține rollup-ul în poziție verticală și pentru a regla înălțimea.
 • Tăierea și asamblarea tubului de aluminiu: Tăiați tubul de aluminiu la dimensiunile necesare pentru înălțimea rollup-ului. Asamblați tubul folosind șuruburi și piese de fixare, asigurându-vă că este solid și stabil.

 • Tipărirea și atașarea graficii: Tipăriți grafica pe materialul ales pentru afișul roll-up-ului. Asigurați-vă că grafica este de înaltă calitate și rezistentă la decolorare. Aplicați grafica pe tubul de aluminiu folosind metode adecvate de fixare, cum ar fi benzi adezive sau cleme speciale.

 • Adăugarea suportului de susținere: Montați suportul de susținere în partea din spate a rollup-ului. Asigurați-vă că este solid și poate susține afișul în poziție verticală. Verificați reglajele de înălțime pentru a vă asigura că rollup-ul poate fi ajustat la înălțimea dorită.

 • Testarea și ajustarea: Înainte de a utiliza rollup-ul pentru afișare, testați-l pentru a vă asigura că este solid și funcțional. Verificați dacă afișul se derulează și se retrage în mod corespunzător și că suportul de susținere este stabil și ajustabil.

  Asigurați-vă că urmați instrucțiunile specifice furnizate de producătorul rollup-ului și că utilizați unelte adecvate pentru a asambla componentele. Dacă nu aveți experiență în construcția roll-up-urilor, este recomandat să solicitați ajutorul unui profesionist pentru a obține un rezultat de calitate și siguranță.

De ce sa cumperi un roll-up?

Există mai multe motive pentru care merită să cumperi un roll-up:

 • Portabilitate: Rollup-urile sunt ușor de transportat și pot fi demontate și ambalate într-o geantă de transport specială. Aceasta înseamnă că le poți lua cu tine oriunde mergi, fie că este vorba de evenimente, expoziții sau prezentări. Sunt ideale pentru călătorii și activități în afara biroului.

 • Ușurință de utilizare: Rollup-urile sunt extrem de ușor de utilizat. Se montează rapid și ușor, fără a necesita abilități sau cunoștințe tehnice speciale. Pur și simplu desfășurați afișul din baza rollup-ului și fixați-l în poziție. De asemenea, se pot demonta și strânge la fel de ușor după utilizare.

 • Aspect profesional: Rollup-urile oferă un aspect profesional și atrăgător. Grafica imprimată pe afiș poate fi personalizată în funcție de nevoile și preferințele tale, și poate include logo-ul, mesajul sau designul companiei tale. Un roll-up bine realizat poate atrage atenția și îmbunătăți imaginea și credibilitatea afacerii tale.

 • Versatilitate: Rollup-urile sunt versatile și pot fi utilizate în diferite situații și evenimente. Poți să le folosești pentru a promova produse sau servicii, pentru a oferi informații despre compania ta sau pentru a crea un fundal atrăgător pentru prezentări și discursuri.

 • Reutilizabil și economic: Un rollup bine întreținut poate fi reutilizat în repetate rânduri, ceea ce îl face o investiție economică pe termen lung. Poți actualiza grafica și mesajele de pe afiș în funcție de nevoile și schimbările din compania ta, fără a fi nevoie să cumperi un roll-up nou de fiecare dată.

 • Durabilitate: Rollup-urile sunt construite din materiale rezistente și durabile, cum ar fi aluminiul pentru baza și pânza sau bannerul PVC pentru afiș. Aceasta înseamnă că vor rezista în timp și vor putea fi utilizate pe o perioadă mai îndelungată fără să se deterioreze.

 • Efect de impact: Rollup-urile oferă un efect vizual puternic și atrăgător. Dimensiunile mari și grafica de înaltă calitate atrag atenția și fac ca mesajul tău să fie remarcabil. Rollup-urile pot fi plasate în zone cheie pentru a atrage vizitatorii sau clienții potențiali.

  În concluzie, un roll-up este o investiție excelentă pentru promovarea și prezentarea afacerii tale. Cu portabilitatea, ușurința de utilizare și aspectul profesional pe care îl oferă, roll-up-urile sunt o soluție eficientă și practică pentru activitățile de marketing și evenimentele de afaceri.

Unde poti gasi un roll-up de calitate?
 • Companii specializate în print și expoziții: Poți căuta companii specializate în producția și furnizarea de rollup-uri. Aceste companii pot oferi o gamă variată de opțiuni de rollup-uri, personalizate în funcție de nevoile tale. Verifică companiile locale sau online care se concentrează pe soluții de expoziție și print.

 • Furnizori de produse promoționale: Unele companii care oferă produse promoționale pot avea și rollup-uri în portofoliul lor. Acești furnizori pot oferi opțiuni personalizate și calitative pentru roll-up-uri, de la grafica până la materialele utilizate.

 • Magazine online specializate: Există numeroase magazine online specializate în produse de tip print și expoziții care oferă roll-up-uri de calitate. Aceste magazine oferă opțiuni diverse și pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Caută magazine online specializate în roll-up-uri și citește recenzii pentru a te asigura de calitatea produselor lor.

 • Recomandări și referințe: Poți cere recomandări de la alte companii sau persoane care au utilizat rollup-uri în trecut. Aceasta poate fi o modalitate bună de a afla despre experiențele altor oameni și de a găsi furnizori de încredere și de calitate.

  Asigură-te că cercetezi și compari diferiți furnizori și produse înainte de a face o achiziție. Verifică caracteristicile produsului, precum dimensiunea, materialul, calitatea graficii și accesorii suplimentare (cum ar fi lămpi LED pentru iluminare). De asemenea, ia în considerare și bugetul tău și asigură-te că obții un raport bun între calitate și preț.

roll up Iasi – roll up 85 x 200 – roll-up 85×200 – roll up uri  – roll up 150 x 200 cm – roll up 100×200 – roll-up 100×200 – roll up textil – roll up 60×160 – roll up 80×200 – rollup iasi.

×